2011. 09. 15. - 14:01

Damu Roland vallomást tett a Frizbi felvételén!

Damu Roland vallomást tett a Frizbi  felvételén!
Egy vallomás vagy igaz, vagy nem...De mélyről jön, az biztos. Vagy még az sem...

Damu Roland vallomást tett a Frizbi felvételén!

Damu Roland elsőfokú ítélete után érkezett a Frizbi stúdiójába, elmondja, miért tartja igazságtalannak a megítélt hat évet.

A szexuális bűnténnyel vádolt Damu éppen Stohl András példáját követve felkérte dr. Ruttner Györgyöt, képviselje a másodrendű perben. Kitart ártatlansága mellett, s retteg a börtönélettől.

Nemi erőszakért, személyi szabadság korlátozásáért és súlyos testi sértésért hat év börtönt kapott színész az ítélethirdetés után döbbent rá, hogy ez bizony komoly, akár börtönbe is kerülhet ténylegesen. Vajon miben is reménykedik Damu Roland? Mindezt megtudhatjuk vasárnap este a Frizbiben.

Hajdú Péter alapos kutató munkát folytat az ügyben. A szokásos alapossággal és mélyre ható kérdésekkel bírja szóra a legbensőbb érzéseket is.

Damu Roland t a Frizbi felvételén!Lélek - nem maradhat érintetlen! Szív nem maradhat érzéketlen, s szem - szárazon! Kemény menet lesz.
Forrás: TV2 Frizbi Hajdú Péterrel vasárnap este
-gg-Damu Roland kiborulása a Frizbi felvételén!

Damu Roland kiborulása a Frizbi felvételén!

 


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.