2017. 11. 14. - 10:55

David Beckhamék fia elköltelezte magát?

David Beckhamék fia elköltelezte magát?

Furcsa gyűrűre figyeltek fel a lesifotósok a minap Brooklyn Beckham ujján – Mivel David és Victoria Beckham legidősebb fia ismét egy párt alkot korábbi kedvesével, lehet találgatni, miben állapodhattak meg?

Noha a visszavonult sztárfocista és az egykori Spice Girl legidősebb gyermeke még csak 18 esztendős, hosszabb ideje komoly kapcsolatban van a nála idősebb Chloe Grace Moretz színésznővel. A fiatal pár korábban szakított egy időre, a köztük levő távolság is problémát jelentett számukra – a lány ugyanis Amerikában, míg a fiú Angliában élt.

Brooklyn Beckham és Chloe Grace Moretz komolyra fordították kapcsolatukat?

Brooklyn Beckham és Chloe Grace Moretz komolyra fordították kapcsolatukat?

A The Sun most úgy értesült, hogy Brooklyn és Chloe az újbóli egymásra találást követően talán már ígéretet is tett egymásnak a jövőre nézve. A Beckham-fiú és Chloe Grace ujján ugyanis a lesifotósok gyűrűt fedeztek fel a napokban. Mindketten egyforma ékszert viselnek.

Lehetséges, hogy eljegyzés van készülőben?

A páros korábban 2014 és 2015 között járt együtt, majd 2016-ban öt hónapig egy párt alkottak. Nagyon úgy fest, hogy nehezen tudnak meglenni egymás nélkül.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Beckhamék fia újra az exével jár

Gondban van David és Victoria Beckham?

Komoly barátnője van a 17 éves Beckham-fiúnak

B.A.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.