2019. 01. 25. - 08:50

David és Victoria Beckham még mindig flörtöl egymással

David és Victoria Beckham még mindig flörtöl egymással

Húsz esztendeje kötött házasságot David Beckham és az egykori Spice Girl, Victoria Adams – a sztárpár túl ennyi esztendőn és négy gyermeken ma is flörtöl egymással.

Párként Victoria és David Beckham most is flörtöl – a visszavonult futballsztár és az egykori énekesnő immár két évtizede tartotta meg az esküvőjét: 1999. július 4-én házasodtak össze Írországban.A Beckham család
 
Bennfentesek szerint a páros ma is ugyanúgy szereti egymást, mint amikor először találkoztak. Ha együtt vannak, mindig „flörtölnek” és megérintik a másikat.
 
David Beckham a legutóbbi nyilvános eseményen is végig Victoria mellett volt, akinek a közelmúltban mutatták be a Reebokkal közös kollekcióját.
 
Korábban beszéltek arról, hogy a házasságuk válságáról felröppenő időnkénti pletykák meglehetősen bosszantóak és „frusztrálóak”. Különösen, hogy azt is nehezen viselik, ha sok időt kell külön tölteniük a munka miatt.
 
A sztárpár négy közös gyermeket nevel. Éveken át fiaik születtek, majd a sors végül megajándékozta őket egy kislánnyal is.
 
A fiaik közül Brooklyn 19 éves és népszerű fotográfus, Romeo 16-, Cruz pedig 13 esztendős. A kislány, Harper most 7 éves.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.