2021. 03. 16. - 08:15

Demi Lovato bevallotta az igazat

Demi Lovato bevallotta az igazat

A sikeres énekesnő a közelmúltban elárulta, jobban érezte magát élete során azzal az egy nővel, akivel próbát tett, mint általában férfi partnereivel.

Demi Lovato korábban sem tagadta, furcsának érzi magát, amiért nem igazán tud elhatározásra jutni magában a szexualitását illetően. Demi Lovato a Glamour címlapján
 
Most azonban azt is elárulta, rájött: valójában sokkal jobban tetszett neki, amikor egy alkalommal nővel járt, mint amikor férfiakkal.
 
A 28 esztendős Demi úgy érzi, ahogy teljesen felnőtté válik, egyre kevésbé érdeklik az ellenkező neműek. 
 
Az énekesnő a Glamour magazinban beszélt arról, hogy amikor nővel járt, jobban érezte magát. Talán sokkal inkább megfelelőnek is.
 
Demi Lovato azt sem rejtette véka alá, nem egyszer előfordult vele, hogy „zsigeri ellenállást” vett észre magán, amikor szexre került a sor, bizonyos dolgokkal szemben - s ez még csak személytől sem függött.
 
„Idővel azon kaptam magam, jobban értékelem ezen emberek barátságát, mint a romantikát” – vallotta be Demi, aki ekkor érezte úgy belül: nem szeretne újra ellenkező neműekkel próbálkozni.
 
Az énekesnőnek legutóbb Max Ehrich színész volt a párja, akivel azonban 2020 szeptember végén szakítottak, annak ellenére, hogy a férfi el is jegyezte őt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.