2021. 03. 30. - 08:30

Demi Lovato: Egész életemben küzdöttem öngyilkos gondolatokkal

Demi Lovato: Egész életemben küzdöttem öngyilkos gondolatokkal

A közelmúltban az énekesnő kendőzetlenül beszélt problémáiról és a múltbeli eseményekről. Demi Lovato most azt sem tagadta: mindig szenvedett az öngyilkosság gondolatától.

Egész életében küzdött öngyilkossági gondolatokkal – árulta el a megdöbbentő tényt Demi Lovato. Mostanra, mint mondta, szerencséje van, amiért „hihetetlen támogató rendszert” tudhat maga mögött, akik segítenek, ha újra kezd úrrá lenni rajta a „sötétség”. Demi Lovato
 
A 28 esztendős énekesnő a People magazinnak mondta el, hogy számos esetben jutott eszébe az öngyilkosság eddigi élete során.
 
Egész életét végigkísérte a dolog. „Meglehetősen empatikus személyiségként sajnos olyan mély és szélsőséges érzésekre is képes vagyok, amelyek nagyon rossz állapotba tudnak taszítani” – fogalmazott Demi.
 
Ha mostanság történik ugyanez vele, azonnal felkeresi azokat, akik tudnak segíteni neki és kitalálják, milyen kezelésre van szüksége – tette hozzá az énekesnő, aki nagyon sajnálja, hogy néhány éve még nem rendelkezett kellő segítséggel.
 
Demi Lovato 2018-ban csaknem életét vesztette egy kábítószer-túladagolás miatt, melynek hatásait bizonyos mértékben ma is érzékeli.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.