2021. 02. 19. - 08:30

Demi Lovato először beszélt agykárosodásáról

Demi Lovato először beszélt agykárosodásáról

Három évvel ezelőtt agykárosodást szenvedett, s máig küzd ennek bizonyos hatásaival – árulta el Demi Lovato, akinek 2018-ban kábítószer-túladagolása volt.

Máig érzi a hatásait annak, hogy három esztendővel ezelőtt, 2018 júliusában egy rossz pillanatában túladagolta magát kábítószerrel – erről most először beszélt Demi Lovato. demi_lovato_101
 
A sikeres énekesnő a majdnem halálos esetet követően agykárosodást szenvedett.  „A hatásokkal ma is küzdök – vallotta be. – Nem vezetek például, mert vannak homályos pontok a látóteremben.”
 
Hozzátette: sokáig az olvasás is nehezére esett. Nagy örömöt jelentett számára, amikor végre újra el tudott olvasni egy könyvet. Mindez két hónappal a túladagolás után történt, ugyanis addig a látása homályos volt.
 
A 28 éves Demi úgy véli, a túladagolás elhúzódó hatása figyelmeztetésként szolgál számára a mai napig. A többféle következmény kemény emlékeztető, hogy még egyszer soha ne tegyen ilyet.
 
Demi Lovato szerint az egész azért történt, hogy levonhassa a tanulságokat. Az énekesnő ma már büszke arra a nőre, akivé azóta vált.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.