2019. 03. 07. - 12:50

Demi Lovato és barátja szakított

Demi Lovato és barátja szakított

Úgy hírlik, négy hónappal azután, hogy először jelentek meg nyilvánosan együtt, elváltak egymástól Demi Lovato és Henry Levy útjai.

A hírek szerint ismét egyedül van Demi Lovato: az énekesnő és Henry Levy dizájner szakítottak, 4 hónappal azután, hogy nyilvánosságra hozták kapcsolatukat.demilovato_1
 
Az egyelőre nem ismert, miért tett pontot az ügy végére a 26 esztendős sztár és az Enfants Riches Deprimes dizájnere – írta meg a People magazin. Egy bennfentes cáfolta, hogy Henry csupán „Demi józan kísérete” lett volna.
 
Az énekesnő és Levy már néhány éve ismerte egymást, mivel mindketten megjárták a rehabilitációs klinikát. Ezért is terjedt el a pletyka, miszerint Henry segített Deminek abban, hogy ne nyúljon ismét alkohol után.
 
Különösen azt követően, hogy a sztár 2018 júliusában ismét túladagolta magát és kórházba került.
 
Tavaly az Entertainment Tonight megírta, hogy ők ketten nagyon jól érzik magukat együtt és éppenséggel randevúznak is. Barátként kezdték a kapcsolatot, de komolyra fordult a dolog.
 
Először azonban 2018 novemberében mutatkoztak együtt nyilvánosan, vacsorázni mentek egy étterembe.
 
„Demi leginkább arra koncentrál most, hogy józan maradjon, s Henry ebben kitűnő támasza” – mondta akkor egy ismerős.
 
Henry nem is titkolta kapcsolatukat, a közösségi médiában több képet posztolt magukról és még Valentin-napon is szép üzenetet hagyott Deminek, mely bizonyította vonzalmát.
 
Jó kérdés, hogy mi történhetett.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.