2020. 07. 24. - 08:50

Demi Lovato menyasszony lett

Demi Lovato menyasszony lett

Eljegyezte a kedvese a csinos énekesnőt. Demi Lovato közösségi oldalán osztotta meg a nagy hírt, miszerint igent mondott Max Ehrich-nek.

Menyasszony lett Demi Lovato. Párja, a színész Max Ehrich megkérte az énekesnő kezét, amelyről Demi romantikus fotók kíséretében számolt be az Instagram oldalán.demi_max_1
 
A népszerű sztár bejegyzésében azt is bevallotta, hogy kezdettől tudta, nagyon fogja szeretni ezt a férfit - már amikor találkoztak. „Sosem éreztem ilyen feltétel nélküli szeretetet a szüleimen kívül senki iránt. Te sosem gyakorolsz rám nyomást, hogy legyek valaki más…” – fogalmazott Demi.
 
Hozzátette: a párja kihozza belőle a legjobbat. „Megtisztelve érzem magam, amiért elfogadtam, hogy a feleséged legyek” – írta Demi Lovato.
 
A 27 éves énekesnő és a nála két évvel idősebb Max 2020 márciusában hozta nyilvánosságra kapcsolatát, a koronavírus miatt kialakult karantén időszaka alatt pedig több időt töltöttek együtt, mint korábban valaha.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.