2021. 04. 29. - 08:20

Demi Lovato nem keres szerelmet

Demi Lovato nem keres szerelmet

Túl sok időt töltött azzal, hogy beleugrott párkapcsolatokba a stabilitás kedvéért – véli Demi Lovato, aki jelenleg nem keres új szerelmet magának.

Nem keres új kapcsolatot mostanság Demi Lovato. A népszerű énekesnő a közelmúltban rádöbbent, hogy túl sok időt töltött olyan kapcsolatokkal, amelyekbe beleugrott, hogy stabilitást érezzen. Demi Lovato
 
A 28 esztendős sztár bevallotta, a férfiakkal való kapcsolatok némi stabilitásnak tűntek az életében, ám mostanra rájött, hogy ezt enélkül is elérheti, nem mindig egy újabb szerelem a megoldás.
 
Ellen DeGeneres showjában Demi azt mondta: egyelőre nem szeretne új párt, s nagyobb stabilitást érez most egyedül. Vannak szükségletei, de ha úgy gondolja, ezeket majd megoldja és szórakoztató dologként tekint rájuk.
 
Az énekesnő Ellen showjában azt is elárulta, igyekszik megtalálni a „kényes egyensúlyt”, mit osszon meg a külvilággal és mit ne.
 
Demi Lovato azt is hozzátette, eljutott arra a pontra, hogy ki tudja mondani: „ez vagyok én, ezeket a dolgokat szeretem, ha nem tetszik, rendben van és nem kérem tőled, hogy tetsszen.”
 
Az énekesnő elárulta: miután 2020-ban eljegyezték egymást volt kedvesével, a színész Max Ehrich-el, teljesen azt gondolta, hogy mostanra házas, sőt akár várandós is lehet. De az élete máshogy alakult.
 
Max és Demi még 2020 szeptemberében szakított, miután márciusban kezdett randevúzni és júliusban eljegyezte egymást.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.