2020. 04. 15. - 08:30

Demi Lovato nővel képzel el családot?

Demi Lovato nővel képzel el családot?

A népszerű énekesnő a napokban meglepő kijelentést tett. Demi Lovato azt fejtegette, mókás lenne egy nővel családot alapítani, noha jelenleg férfival randevúzik.

Meglepő kijelentést tett Demi Lovato a közelmúltban. Bár a csinos énekesnő jelenleg férfival találkozgat – a hírek szerint Max Ehrich színésszel -, nem zárja ki, hogy a jövőben akár egy nő is lehetne mellette, amikor megállapodik.demilovato_1
 
A Harper's Bazaar-nak a 27 esztendős Demi elmondta, szerinte jó móka lenne egy nővel letelepedni és gyermekeket nevelni.
 
A sztár, aki a szexualitást meglehetősen változónak írja le, ezzel lényegében elhintette, hogy nyitott más jellegű párkapcsolatra is, bár eddig főként férfiakkal látták.
 
„Ha elképzelem magam a jövőben, nem azt mondom, keresek egy férfit, akivel 2-3 gyermekünk is lehetne. Úgy gondolom, mókás lenne gyerekeket nevelni egy nővel. Szóval nem tudom, milyen lesz a jövőm, de bármire nyitott vagyok. Nincs zsánerem sem” – fejtette ki Demi Lovato.
 
A népszerű előadó korábban éveken át volt a színész Wilmer Valderrama párja, akinek eljegyzési hírére Demi csak annyit mondott: a legjobbakat kívánja neki és szakításuk megtanította őt arra, hogy egyedül is jól érezze magát.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.