2021. 04. 08. - 08:32

Demi Lovato összetört a szakítás felidézésekor

Demi Lovato összetört a szakítás felidézésekor

A csinos énekesnő nem tudta túltenni magát azon, ami közte és volt vőlegénye között lezajlott. Demi Lovato könnyekben tört ki a történtek felidézésekor.

Nemcsak kábítószer-túladagolásáról vallott őszintén Demi Lovato a Dancing With The Devil (Tánc az ördöggel) című dokumentum-sorozatában. Demi Lovato
 
A sikeres énekesnő nyíltan beszélt románcáról a színész Max Ehrich-el, aki csupán pár hónappal a szakításuk előtt kérte meg a kezét.
 
Demi nem titkolta, hogy csodálatosnak érezte magát Max mellett, s el sem tudta képzelni, hogy a karanténidőszakot nélküle töltse. Csakhogy a boldogság nem tartott sokáig.
 
„Nagyon szomorú vagyok, amiért így alakult – vallotta be az énekesnő. – A jó hír az, hogy legalább nem nyúltam újra droghoz…vagy bármi hasonlóhoz…”
 
Demi Lovato azt követően könnyek közt beismerte: nem is tudja, hogyan adja oda a szívét valaki másnak ezek után.
 
Az énekesnő némi magyarázatot is adott arra, mi történt. „Úgy gondolom, túl hamar belevágtam valamibe, amiről azt hittem, ezt szeretném”, de mint mondta, idővel rájött, hogy nem is ismeri igazán az embert, akivel eljegyezte magát.
 
„Csupán 4-5 hónapja voltunk együtt és őszintén szólva hamis képet kaptam” – vallotta be a sztár. Demi Lovato hozzátette: a szakítás legrosszabb része az volt, hogy gyászolt egy embert, akiről azt hitte, hogy ő Max.
 
„De nemcsak én éreztem magam hülyén. Úgy értem, engem legalább annyira sokkolt, mint a világot, hogy milyen dolgok hangzottak el” – mondta szomorúan Demi.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.