2020. 10. 21. - 08:30

Demi Lovato tizenévesen rájött, hogy biszexuális

Demi Lovato tizenévesen rájött, hogy biszexuális

Egy film nézése során ébredt rá a népszerű énekesnő, hogy nemcsak a férfiakhoz vonzódik. Demi Lovato erről egy új műsorban beszélt a közelmúltban.

Demi Lovato szerelmi életétől volt hangos a sajtó az utóbbi hetekben. Az énekesnő ugyanis szakított vőlegényével, Max Ehrich-el, ennek körülményei azonban nem teljesen voltak tisztázottak.demilovato_0001
 
A csinos sztár most lelki felépülésére koncentrál. A közelmúltban azonban vendég volt a Facebook Coming Out 2020 rendezvényén, ahol elárulta: ő maga 17 évesen jött rá, hogy nemcsak a férfiakhoz vonzódik.
 
A Kegyetlen játékok című filmet nézte, amelyben Sarah Michelle Gellar csókolózni tanítja Selma Blair-t.
 
Mint mondta, feltűnt neki, hogy szívesen kipróbálná a dolgot – egy lánnyal. A 28 éves énekesnő arról is beszélt, hogy néhány dalát nőkről írta, de rajongói mindig azt hitték, hogy azok férfiakról szólnak.
 
„Megosztottam ezeket a világgal, noha sosem volt teljesen nyilvánvaló, hogy miről beszélek. A zene volt az én biztonságos területem” – vallotta Demi.
 
Demi Lovato korábban egyébként beismerte, hogy még mindig igyekszik kitalálni, melyik oldalra is álljon, ami a szexualitását illeti - dicsérve rendkívül támogató szüleit.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.