2020. 11. 17. - 08:30

Demi Lovato viccet csinált az eljegyzéséből

Demi Lovato viccet csinált az eljegyzéséből

Tréfálkozott korábbi eljegyzése kapcsán a csinos énekesnő, mialatt az E! People’s Choice Awards díjátadón a házigazda feladatait látta el.

Viccet csinált nyári eljegyzéséből Demi Lovato a 2020-as E! People’s Choice Awards díjátadó házigazdájaként. A népszerű énekesnő azon tréfálkozott, hogy ő most szabad.Demi Lovato elemében volt
 
A 28 éves Demi kezét júliusban kérte meg korábbi kedvese, a színész Max Ehrich, mindössze 4 hónap együttjárás után. Eljegyzésüket azonban szeptemberben felbontották.
 
Megnyitó beszédében az énekesnő megjegyezte: 2020 volt „a leghosszabb 3 év az életében” a koronavírus-járvány közepette - mielőtt szerelmi életéről viccelődött volna.
 
Demi Lovato megjegyezte, nagyon örül, hogy itt lehet, mivel „az év nagyon jól kezdődött, énekeltem a Grammy-n és a nemzeti himnuszt is előadhattam a Super Bowl-on. De aztán beütött a Covid és minden leállt.
Azt tettem, amit mindenki más, bezárkóztam – és eljegyeztem magam” – mondta tréfásan.
 
Hogy valójában mi zajlott le Demi és Max Ehrich között, az máig kérdéses.
 
A színész mindenesetre a szakítás hírére reagálva tagadta, hogy tudott volna arról: az énekesnő kiadta az útját. Nem tudni, volt-e valami gond, amit nem tudtak tisztázni egymással és ez vezetett-e a csúnya véghez.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.