2018. 09. 12. - 08:35

Denise Richards újra férjhez ment

Denise Richards újra férjhez ment

Összeházasodott a szép színésznő és kedvese, Aaron Phypers – csupán két nappal azután, hogy bejelentették eljegyzésüket. Denise Richards korábban Charlie Sheen neje volt.

Ismét karikagyűrű került Denise Richards ujjára. A bájos színésznő Malibun, egy meghitt, szűkkörű ceremónián mondta ki az igent a szintén színész Aaron Phypersnek. Az esküvőt két nappal azután tartották meg, hogy közzétették: megvolt az eljegyzés.
 
Aaaron Phypers és Denise Richards összeházasodott
Aaaron Phypers és Denise Richards összeházasodott
 
A 47 éves tehetség szeptember 8-án ment nőül a párjához, majd később megjelentetett egy videót, melyben bevallja: a hír igaz, Aaron és ő már férj és feleség. A sztár élete szerelmének nevezte Phypers-t, s nem titkolta, nagyon boldog, hogy hivatalosan is összekötötték életüket.
 
Aaron Phypersnek korábban a Született feleségekből ismert Nicollette Sheridan volt a neje. Denise Richardsnak három gyermeke van, két lánya született volt férjétől, Charlie Sheentől, a 14 éves Sam és a 13 esztendős Lola. A 7 éves Eloise-t a színésznő örökbe fogadta, már Sheen nélkül.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.
 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.