2021. 09. 14. - 08:30

Diana hercegnő „elszigetelt és magányos” volt?

Diana hercegnő „elszigetelt és magányos” volt?

A „legelszigeteltebb ember” lehetett a néhai Diana – állítja Kristen Stewart, aki maga is szerepel a hercegnőről szóló új filmben, mely válása idejére koncentrál.

Bár mindenki más iránt mély késztetése volt a törődésre, ő maga rendkívül elszigetelt és magányos lehetett – fejtette ki Kristen Stewart. A 31 éves színésznő szerepel az 1997-ben elhunyt Diana hercegnőről szóló új alkotásban, melynek címe Spencer. Diana hercegnő és Kristen Stewart
 
A film pszichológiai dráma, mely arra az időszakra fókuszál, amikor Diana eldöntötte: elválik Károly hercegtől.
 
A The Sunnak Kristen úgy fogalmazott: a néhai hercegnőnek megvolt a képessége és az ereje ahhoz, hogy másoknak segítsen. Vannak emberek, akik rendelkeznek ezzel az átható energiával. Ám minden vágya az volt, hogy ezt valahogy visszakapja.
 
„Ironikus módon ő volt a legkevésbé kiismerhető személy, ráadásul nem akart egyedül lenni. Egyes emberek jók ebben, mások utálják.”
 
Kristen szerint Diana kapcsolatot akart, embereket az életébe, mégis a legelszigeteltebb volt – legalábbis annak alapján, amit eddig tapasztalt az életéből.
 
Pablo Larraín, a film rendezője elismerte, hogy a Spencer című mű talán nem lesz könnyű Diana fiai, Vilmos és Harry herceg számára.
 
A filmkészítő korábban Jackie Kennedyről készített filmet. Mint mondta, ha a hercegek az alkotást látni szeretnék, kapcsolatba lépnek valakivel, aki eljuttatja azt hozzájuk.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.