2018. 08. 02. - 18:24

DiCaprio újra szerelembe esett

DiCaprio újra szerelembe esett
A csajozásairól elhíresült színész újra kivetette hálóját. Ezúttal azonban pletykálják, hogy komolyan gondolja a kapcsolatot. 
Leonardo DiCaprio jó néhány modellt elcsábított már, így nagy csajozó hírében áll. A népszerű sztár most Camila Morronenonnal alkot egy párt, akivel a napokban útnak indultak, hogy pihenjenek egy nagyot. 
 
Leonardo DiCaprio
DiCaprio újra szerelembe esett
 
A 43 éves színész és a 21 éves modell egyébként egy ideje már találkozgat egymással, sőt azt pletykálják, hogy Leo teljesen odáig van a fiatal lányért. Olyannyira, hogy nemcsak ketten mentek nyaralni, hanem a színész modell édesanyja is velük volt, ugyanis Camila úgy döntött, ideje bemutatni kedvesét a családnak. 
 
Információk szerint Leo komolyan gondolja a dolgot és nagyon jól érzi magát a lány társaságában, így még akár az is előfordulhat, hogy a jövőben egybekelnek. Nemcsoda, hogy pihenni indult a színész, ugyanis megállás nélkül forgat, ráadásul jótékony céljairól sem mond le.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.