2011. 10. 19. - 14:00

Díjazták SP-t és a Király Ikreket, Kóbor Jánost, Falusi Mariannt, Rúzsa Magdit!

Díjazták SP-t és a Király Ikreket, Kóbor Jánost, Falusi Mariannt, Rúzsa Magdit!
Rúzsa Magdi, Falusi Mariann, Kóbor János, Ungár Anikó, Debreczeni Zita, Horváth Éva és Orosz Barbara új szerepben!

Díjazták SP-t és a Király Ikreket, Kóbor Jánost, Falusi Mariannt, Rúzsa Magdit!

Hétfő este az Uránia Filmszínházban adták át az Árukereső.hu által alapított Ország Boltja verseny trófeáit és SP és a Király testvérek webshopja szintén díjat vehetett át. Több hazai hírességnek adtak át díjat: Rúzsa Magdi, Falusi Mariann, Kóbor János, Ungár Anikó, Debreczeni Zita, Horváth Éva és Orosz Barbara. Azt est háziasszonya Ördög Nóra volt. A gálát Hajdu Steve és Magyar Attila, Erdőhegyi Brigitta és Felméri Péter produkciói tették minél változatosabbá.

Az Ország Boltja - hazánk nagyszabású webshop versenye, itt minden aktív webshop ingyen regisztrálhatott, hogy harcba szálljon a díjakért. Összesen 439 webáruház indult el a versenyben a Minőségi és Népszerűségi kategóriákban.


Ezen a rangos megmérettetésen szállt küzdelembe az SP által alapított Special Shop webáruház, ahol az énekes kedvenc ruha- és kiegészítő márkáit lehet megvásárolni. Krisztián nemcsak a rajongóknak szeretne kedvezni, hiszen több olyan brand van az oldalon, amit itthon boltban nem lehet megvenni. SP a díjátadón Horváth Évától kapta a nyertes trófeát, melyet kézcsókkal honorált.

Díjazták SP-t és a Király Ikreket, Kóbor Jánost, Falusi Mariannt...

Király Viktor testvére, Benjámin és egy barátjuk, Csáki Marcell egy évvel ezelőtt alapították a Fittroom.com elnevezésű webshopot. Érdekessége, hogy virtuálisan is felpróbálhatóak a kiválasztott ruhák, kiderüljön, az adott testalkaton is jól mutatna-e. A fiúk a Google különdíját kapták meg, s a webmogul cég őket választotta a több száz jelentkezőből. Viktort és Bent elkísérte a díjátadóra testvérük Linda.

 

Az Árukereso.hu által indított verseny díjátadóján a hazai sztárvilág elitje vett részt, akik a verseny sikerét elegáns díszvacsorán ünnepelték. Akik idén nem kaptak díjat, ne csüggedjenek, az Ország Boltja webshop-versenyt jövőre szintén megszervezik, s minden jelentkezőnek lesz lehetősége a győzelemre!
-gg-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.