2010. 05. 14. - 14:00

Dobó Ági a szépségkirálynő! Két hónappal ezelőtt már erre készült!

Dobó Ági a szépségkirálynő! Két hónappal ezelőtt már erre készült!
A 2009. évi győztes, Serdült Orsi legjobb barátnője, Ági is már nem először indult szépségversenyen. De most - sikerült!

 Dobó Ágnes nyerte meg a Miss World Hungary 2010 versenyt. Két udvarhölgye a 19 éves Babinyecz Tímea (a képen balra) és a 22 éves Kaló Jennifer (a képen jobbra) lett. Babinyecz egy évig birtokolja a Miss Universe Hungary címet, Kaló pedig mostantól Miss Earth Hungary lesz.

Márciusban még minden készülőben volt! Az álmok azóta megvalósultak. Dobó Ági lett a szépségkirálynő! Sikerült! Nem hiába készültek együtt Serdült Orsival. Az eredmény elképesztő! A 22 éves debreceni egyetemista, Dobó Ágnes nyerte meg a Miss World Hungary 2010 versenyt. Két udvarhölgye a 19 éves Babinyecz Tímea (a képen balra) és a 22 éves Kaló Jennifer (a képen jobbra) lett. Babinyecz egy évig birtokolja a Miss Universe Hungary címet, Kaló pedig mostantól Miss Earth Hungary lesz.

Márciusban kezdődtek az RTL-ben a szépségkirálynő választások előkészítő munkálatai, a lányok már izgulnak alaposan. Sokan ismét próbálkoznak, nem fogadták el, hogy nem kerültek be az első háromba, vagy nem lettek éppen ők a királynők. Van olyan jelentkező is, akik egyik évben még az 5. helyezett volt, utána már az első 10-ben sem volt.
Serdült Orsi legjobb barátnője - Ági is részt vesz az RTL   szépségversenyén.
A 2009. évi győztes, Serdült Orsi legjobb barátnője, Ági is már nem először indult ezen a szépségversenyen. Annak idején még álmában sem gondolta, hogy pont Orsi fog nyerni, nem igazán figyelt az egészre, nem foglalkozott fontos részletekkel. Most viszont kiváló „tanára" lett SerdültSerdült Orsi és  legjobb barátnője, Ági ruhát néz a  szépségversenyre! Orsi személyében, aki nagyon igyekezett, s lám, nem is maradt el a siker! Győzelem!

Elkísérhettük márciusban Ágit a mesterfodrászhoz, aki frufrut javasolt neki, vagyis egész új hajviseletet látott jónak, majd vásárlókörútra indult a két széplány. Orsi többször megjegyezte, hogy Ági ne a sötét színeket nézegesse, hiszen tavasz van, s felejtse el a lapos sarkú cipőt is egy időre most. Eddig az előzetes "képzésről" Serdült Orsival...most lássuk az eredményt is!

Ági a Debreceni Egyetem jogi karának harmadéves hallgatója, s közjegyző szeretne lenni. Az esti díjátadót az RTL Klub élőben közvetítette, a Lilu és Hujber Ferenc által vezetett tévéshow-ban felléptek a Csillag születik előadói, Nagy Feró, Bebe és Ádok Zoli.
-ccc-

Videó forrása: RTL

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.