2021. 08. 24. - 08:15

Drake elveszítette a haját a koronavírus miatt

Drake elveszítette a haját a koronavírus miatt

Elkapta a koronavírust, ennek következtében kezdett el hullani a haja – Drake most megmagyarázta, miért borotváltatott szívformát a fejére.

Komoly következményekkel járt Drake-re nézve a koronavírus. A sikeres rapper elkapta a fertőzést, majd miután meggyógyult, kihullott a haja egy része. Drake
 
A 34 esztendős sztár annak idején nem erősítette meg, hogy koronavírusos lett, ám most elárulta: a hajhullása a betegség hosszútávú mellékhatása.
 
Drake a közelmúltban borotváltatott szív formát a feje bal felső sarkába, s amikor az egyik rajongó  megszólta az Instagramra is posztolt új frizurát, a sztár bevallotta az igazat: draksztikus lépésre szánta el magát a hajvesztése miatt.
 
A rapper azért is borotváltatta le a problémás részt, hogy serkentse az új hajszálak növekedését. Bízik benne, hogy azok hamarosan újra „nekilendülnek”.
 
Drake csak jóval később árulta el, hogy küzdött a koronavírussal – 1 hónappal azután, hogy kibérelt egy egész helyet a kedvesével, Johanna Leia influencerrel közös vacsorához a Los Angelesi Dodgers Stadiumban.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.