2020. 09. 29. - 08:15

Dráma – Demi Lovato exvőlegénye nem is tudott a szakításról

Dráma – Demi Lovato exvőlegénye nem is tudott a szakításról

Úgy tűnik, valami nagyon félresiklott Demi Lovato és Max Ehrich kapcsolatában. A színész azt állítja, a lapokból tudta meg, hogy szakítottak.

Dráma zajlott le Demi Lovato és Max Ehrich között a napokban. Szakításuk híre szeptember 24-én már terjedőben volt, ám az énekesnő exvőlegénye állítólag csak az azt követő hétvégén értesült róla – a lapokból -, hogy már nincsenek együtt Demivel.max_ehrich_1
 
Ehrich vasárnap az Instagram Stories-on arról számolt be, még nem is beszélt a kedvesével, hogy megvitassák az okot, amiért Lovato visszavonta eljegyzésüket. Vagyis, hivatalosan nem szakítottak.
 
A színész ezt követően nyilvánosan bocsánatot is kért Demitől, s azt kérte, béküljenek ki. Facebookján azt állt: „Bocsáss meg és kérlek, gyere vissza.” Azt azonban nem magyarázta meg, miért kér bocsánatot.
 
Szeptember 28-án azonban már az állt Max Ehrich közösségi oldalán, hogy „egy fejezetnek vége”, elhintve ezzel, hogy valóban szakítottak az énekesnővel. „Lapozok – írta – A jólétemre, szeretetre, Istenre, családomra, barátaimra és a művészetemre koncentrálok. Csak a jóra.”
 
Korábban leírta, hogy szereti Demit, s csak annyit szeretne, legyen jó sora. Szerelmet is vallott neki – azóta törölt - Instagram Story-bejegyzésében, s dicsérte az énekesnő művészetét.
 
Max Ehrich 2020 júliusában, pár hónapnyi együttjárás után kérte meg Demi Lovato kezét. A páros márciusban jött össze és a koronavírus miatti karantén időszakát is együtt töltötte.
 
Jó kérdés, mi történhetett valójában. Az énekesnő erről egyelőre nem nyilatkozott.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.