2020. 11. 12. - 08:00

Dua Lipa elbizonytalanodott, mert kigúnyolták

Dua Lipa elbizonytalanodott, mert kigúnyolták

Nagyon rossz hatással volt a sikeres énekesnő mentális egészségére, amikor a táncstílusát kigúnyoló mémekkel szembesült. Dua Lipa elárulta, kételkedni kezdett a saját tehetségében.

Nem kímélték Dua Lipát sem a mémek. Napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője elbizonytalanodott, saját magában és a tehetségében is kételkedni kezdett, amikor kigúnyolták a tánca miatt.dua_lipa_0001
 
A brit Attitude magazinban Dua elárulta: az eset 2019-ben történt, s egyszercsak elkezdte úgy érezni, „nem elég jó”.
 
„Sok zaklatás ért az első lemezemet követően, s ez határozottan szorongóvá, zaklatottá tett. Úgy éreztem, nem vagyok elég jó, talán nem is kellene színpadon állnom. Még a Grammy-díj után is akadtak, akik úgy gondolták, nem érdemlem meg” – mesélte az énekesnő.
 
Dua Lipa nyerte a Legjobb Új Művésznek járó elismerést 2019-ben a Grammy-gálán. Mégis, a gúnyolódást követően még a színpadon állva is rossz gondolatai támadtak, amikor látta, hogy valaki felveszi az előadását.
 
Dua azt is elmondta: sokan, akik állították, hogy nem való színpadra, egyetlen show-ján sem voltak jelen.
 
Mindenesetre egy ideig mentális egészségére is komoly hatással voltak a történtek, mire sikerült túltennie magát a dolgon.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.