2020. 04. 24. - 08:30

Dua Lipa párjáról tanul a karantén alatt

Dua Lipa párjáról tanul a karantén alatt

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet miatt a csinos énekesnő most sok időt tölt kedvesével – Anwar Hadiddal együtt szigetelte el magát.

Dua Lipa „jóval többet tanul” a párjáról most, a koronavírus miatti karantén idején, mint azelőtt erre lehetősége lett volna.Dua Lipa és Anwar Hadid
 
A sikeres énekesnő kedvesével, Anwar Hadiddal szigetelte el magát, s mint mondja, a sok együtt töltött idő „egyszerű, vicces és borzongató”.
 
A 24 esztendős Dua Lipa 2019 júniusa óta jár a 20 éves Anwarral, aki a népszerű modell Bella és Gigi Hadid testvére. A fiatal pár egy Airbnb-s bérelt lakásba költözött össze a koronavírus idejére.
 
Dua elárulta: igyekeznek a legtöbbet kihozni a helyzetből, hiszen most annyi extra idejük lett, amire nem számítottak. Sokat tanulnak egymásról.
 
A páros a legtöbb időt azzal tölti, hogy sorozatokat vagy mozifilmeket néz, hosszú listájuk van ugyanis azokról a művekről, amit meg szerettek volna tekinteni.
 
Dua Lipa egyébként új albuma, a Future Nostalgia népszerűsítésével is foglalkozik – otthonról –, amely a tervezett március 27-nél előbb látott napvilágot, mivel online kiszivárogtatták.
 
Mint mondta, nem egyszerű a lakásból a legtöbbet kihozni, azzal szemben, amikor egy nagy tévéstúdióban ül az ember, de kétségtelenül nagy kihívás.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.