2019. 06. 06. - 08:55

Dua Lipa szakított a párjával

Dua Lipa szakított a párjával

Tizennyolc hónappal azután, hogy egyszer már helyrehozták kapcsolatukat, mégis elváltak Dua Lipa és párja, Isaac Carew útjai.

Szakított Dua Lipa és kedvese, Isaac Carew. Tették mindezt 18 hónappal azután, hogy 2017-ben ismét összejöttek.dua_lipa_1
 
A páros ugyanis 2013 óta alkotott egy párt, de két éve úgy érezték, nem folytathatják tovább kapcsolatukat.
 
A 23 esztendős énekesnő és modell párja a jelek szerint most sem jutott sokkal magasabb szintre a kapcsolatban, nem működtek a dolgaik. Isaac a napokban az Instagramon is megszüntetette Dua követését – ami árulkodó jel.
 
Dua Lipa és Isaac egy forrás szerint komoly problémának élte meg, hogy keveset tudtak találkozni, mióta ismét összejöttek. Szerették volna jól működtetni kapcsolatukat, ám Dua egyre elfoglaltabb lett.
 
Az elmúlt 3 évben szinte állandóan utazott és új lemezén dolgozott.
 
A New Rules sláger előadója egyébként októberben azt nyilatkozta, második stúdióalbuma különbözni fog az elsőtől, ugyanis a szerelem befolyásolhatta a hangzását. Ha így van, hamarosan valóban újszerű zenére számíthatunk.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.