2021. 04. 01. - 08:25

Dua Lipa színésznőnek készül?

Dua Lipa színésznőnek készül?

Forgatókönyveket olvas újabban a csinos énekesnő. Dua Lipa szeretné kipróbálni magát a színészetben, s most egyelőre a lehetőségeket keresi.

Szívesen belevetné magát a színészetbe is Dua Lipa – a sikeres énekesnő a Los Angeles Times-nak adott interjújában számolt be arról, hogy jelenleg a lehetőségekről tájékozódik. Dua Lipa
 
Forgatókönyveket olvas, de azt nem árulta el, mifélék ezek. Korábban, 2020-ban a The Scotsman-nek nyilatkozva is kitért arra, hogy szeretné követni Lady Gagát, aki énekesnőként futott be, de színésznőként is megcsillogtatta tehetségét.
 
Dua Lipa úgy érzi, a színésznői próbálkozás „elkerülhetetlennek tűnik”.
 
„Szeretném megcsinálni. Nem azonnal, mert nem hiszem, hogy ott tartok. A zenémre kell koncentrálnom. De ha kipróbálnám a tévét, most valami őrültséget választanék” – fogalmazott Dua, utalva egy olyan tévéshow-ra, mint amilyen az American Horror Story.
 
A csinos énekesnő jelenleg az egyik legnépszerűbb előadó a világon – nemrég vehette át Grammy-díját a legjobb pop énekes kategóriában Future Nostalgia című albumáért.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.