2017. 12. 11. - 16:40

Durva vallomást tett Bella Thorne

Durva vallomást tett Bella Thorne
A fiatal sztár az elmúlt időszakban teljesen kikelt magából és most az is kiderült, hogy miért. 

 

Bella Thorne karrierjét még 2003-ban kezdte, majd pár évvel később a Disney csatorna egyik sorozatában kapott szerepet. Ez meghozta számára a várva várt sikert. 2012-ben, amikor véget ért a sorozat több ajánlatot is kapott. Gyerekkori éveiben a színészkedés mellett modellkedett is a híresség, aki napjainkra a világ egyik legnépszerűbb sztárja lett. A hirtelen jött siker azonban Bellát is teljesen megváltoztatta. A szende, bájos kislány felnőtt és csakúgy, mint Miley Cyrus ő is megbotránkoztatta hétről hétre a rajongóit. Viselkedése mögött azonban sokkal több volt, ugyanis mint kiderült őt is molesztálták.
 
 Bella Thorne
Molesztálták a fiatal sztárt
 
A napokban ugyanis a közösségi médiában tették fel a kérdést, hogy mi lett ezzel a lánnyal. – Szerintem molesztálták - írja az egyik kommentelő. Erre Bella is hozzászólt a témához: igen, molesztáltak, de nem a Disney tehet róla. Azt, hogy ki zaklatta a színésznőt egyelőre nem tudni, ugyanis többet nem árult el a dologról. Idén egyébként egyre több híresség szólalt fel, akik azt állították, szexuálisan bántalmazták őket.
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.