2017. 09. 09. - 11:00

Durván leszólta Kim Kardashiant Sharon Osbourne

Durván leszólta Kim Kardashiant Sharon Osbourne

Megjegyzést tett a népszerű valóságshow-sztár viselkedésére Ozzy Osbourne felesége – Sharon szerint Kim Kardashian feleslegesen állítja, hogy feminista.

Megkritizálta a Kardashian-show sztárját Sharon Osbourne. Szerinte a lassan háromgyermekes celeb olyan dolgokat tesz a feminizmus nevében, amelyekre ez cseppet sem fogható rá.

Az például, hogy meztelen képeket posztol magáról. „Kim azt állítja, hogy mindent a feminizmus nevében tesz – csakhogy ez nem feminizmus” – fogalmazott Sharon Osbourne.

Sharon Osbourne alaposan beszólt Kim Kardashiannek

Sharon Osbourne alaposan beszólt Kim Kardashiannek

„Ezek a lányok (a Kardashian-testvérek - a szerk.) tulajdonképpen a testükből élnek....s minden, amit tesznek, a szexfelvételtől kezdve a teljesen átlátszó holmik vagy testre simuló edzőruhák viseléséig, a szexről szól, nem a női fejlődésről. De az Isten áldja meg őket” – tette hozzá Ozzy Osbourne felbőszült felesége.

Sharon megjegyezte: nem azzal van gondja, hogy Kim Kardashian pucér képeket posztol magáról, hanem hogy ezt feminizmusnak nevezi.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Lánybabát vár Kim Kardashian és Kanye West

Kim Kardashian nézetné a show-t a béranyával

Ozzy Osbourne neje évekig próbálkozott

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.