2020. 08. 12. - 08:35

Ed Sheeran apa lesz

Ed Sheeran apa lesz

Úgy hírlik, első közös gyermekét várja a népszerű zenész és kedvese, mi több, a baba már ezen a nyáron megérkezhet.

Nagy hírek érkeztek az énekes háza tájáról: Ed Sheeran és neje, Cherry Seaborn első közös csemetéjét várja. Sőt, úgy hírlik, Ed párja már olyan régóta várandós, hogy a gyermek idén nyár végén világra is jön.ed_sheeran_kisfiu_1
 
A 29 esztendős zenész és felesége titokban tartotta a terhességet a teljes koronavírus-járvány alatt, így talán nem is csoda, hogy csak most derült ki.
 
Egy forrás a The Sunnak azt mondta: Ed és Cherry nagyon boldogok és izgatottak, de szigorúan őrzik magánéletüket.
 
„A karantén lényegében tökéletes kifogás volt számukra, hogy ne lássák őket nyilvánosan. Mostanra azonban már elárulták az örömhírt a családtagoknak és a barátoknak” – mondta a bennfentes.
 
páros a hírek szerint nem hagyta el Ed Sheeran Suffolk-i birtokát a karantén idején. Cherrynek tehát még bujkálnia sem kellett, hogy senki se lással meg domborodó pocakját.
 
Ed egyébként 2019 decemberében jelentette be, hogy szünetet tart és közösségi oldaláról is kijelentkezett. Rajongóinak azt ígérte, hamarosan új zenével is jelentkezik.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.