2019. 03. 01. - 09:00

Ed Sheeran titokban megnősült?

Ed Sheeran titokban megnősült?

A hírek szerint nem kell már várni a népszerű énekes esküvőjére – az ugyanis már régen lezajlott. Ed Sheeran állítólag 2018 decemberében feleségül vette a választottját.

Úgy hírlik, Ed Sheeran már nős – titokban vezette oltár elé Cherry Seaborn-t, akivel hosszú ideje egy párt alkotnak. A ceremóniát állítólag Észak-Angliában, Suffolkban, az énekes birtokán tartották meg, pár nappal karácsony előtt.edsheeran_cherry_1
 
Ed Sheeran egyetlen híres barátja sem volt jelen. Egy forrás a The Sunnak azt nyilatkozta: a sztár csendben nősült meg, csupán a legrégebbi iskolatársai, a szűk család és a pap volt jelen.
 
Az esküvőn 40 ember vett részt, még Taylor Swift sem volt meghívva, aki pedig közel áll Edhez. Az énekes egyszerűen nem akart felhajtást, csupán egy kis, meghitt téli ceremóniára vágyott.
 
Ed Sheeran egyébként 28 évesen mondta ki az igent, felesége, Cherry 26 esztendős.
 
Úgy hírlik, lesz egy nagyobb lakodalom is, nyáron, azokkal a barátokkal, akik nem is tudtak a titkos esküvőről.
 
Egy forrás szerint Ed és Cherry fesztivál stílusú bulit rendezne, jóval nagyobb vendégsereggel, mint az egybekelésükön. Ez már valóban egy zenés-táncos mulatság lenne.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.