2021. 09. 07. - 08:15

Egy éve alváshiánnyal küzd Iggy Azalea

Egy éve alváshiánnyal küzd Iggy Azalea

A rapsztár bevallotta, hogy több mint egy esztendeje alváshiányban szenved, nemcsak a gyermeke, hanem egyéb projektjei miatt is.

Iggy Azalea több mint 1 éve alváshiányos. A 31 esztendős rapsztárnak van egy most 16 hónapos kisfia, exbarátjától, Playboi Cartitól, ám az elmúlt évben nemcsak miatta aludt keveset. iggy_1
 
Bár komoly zsonglőrködést végzett, hogy ellássa szülői feladatait, közben új albumot készített és saját kozmetikai márkáját is megjelentette.
 
Iggy egy rajongója dícsérte a csinos előadóművésznő munkamorálját, erre reagálva árulta el a rapsztár, hogy 3 órákat aludt éjszakánként több mint egy éven át. „De megérte!” – tette hozzá.
 
Iggy Azalea új sminkmárkája Totally Plastic néven látott napvilágot, s eddig pozitív visszajelzéseket kapott a közösségi médiában.
 
A Work sláger előadója elismerte, nagyon jól esett neki a rajongók reakciója. Rendkívül feldobta őt.
 
Iggy a közelmúltban jelentette be, hogy szünetet tartana a zenei karrierjében, mert pár évig más kreatív projektekre szeretne koncentrálni.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.