2012. 09. 02. - 14:23

Egy hetes szerelem Szabó Zsófi és Baronits Gábor között

Egy hetes szerelem Szabó Zsófi és Baronits Gábor között
Szabó Zsófi szó szerint elbűvöli a férfiakat. Vajon mi a véleménye erről Baronits Gábornak!

Szabó Zsófi és Gábor csupán egy hetet volt szerelmes
videó forrása: TV2

Egy hetes szerelem Szabó Zsófi és Baronits Gábor között

Szabó Zsófi szerelmi ügyeire igen sokan kiváncsiak, hiszen a rajongók tábora sokszor tudni véli, hogy kedvencükre végre tényleg rátalált az igaz szerelem, s réve ért. Időnként felröppennek hírek, amelyek jó része mégsem fedi a valóságot. Hasonló sztori esett meg Baronits Gáborral is.

A jelenlegi szerelme - aki még a hölgyek véleménye szerint is csodálatos nő - kicsit féltékenyen szemlélte azt a felhajtást, amely ecsetelte Szabó Zsófi és Baronits Gábor nagy-nagy szerelmét. Mint a legtöbb esetben, most is volt pici valóságalapja a pletykáknak, hiszen 16 éves korukben tényleg jártak egymással kb. egy hétig. Tehát egyhetes szerelemnek tulajdonítottak ekkora jelentőséget ismét! Szó sincs véglegességről, sem hatalmas lángokról a két fiatal esetében. Gábor ezt határozottan állította. Nézzük meg a témában a fenti videót!

Egy hetes szerelem Szabó Zsófi és Baronits Gábor között


Nagyon fontos az, hogyan dolgozzák fel a szakítást a nők és a férfiak? Van különbség a két nem között ilyen téren? Talán a nők hevesebben, de gyorsabban reagálják le a szakítást. A férfiak nem olyan látványosan szenvednek, de belül igen kemény napokat, heteket, sőt hónapokat élnek át. A kérdésre válaszolt Orosz Barbara, Baronits Gábor és Gianni. S ekkor jött szóba Szabó Zsófi! A Jóban Rosszban színésze szakítás után nem szeret egyedül lenni, ilyenkor a barátokra számít legjobban, ők segítik át. Gábor beszélt kapcsolatáról is Szabó Zsófival, még azt is megtudhattuk, hogy már nem is emlékszik pontosan, hogy milyen volt. S most nézzük Szabó Zsófi előadását az alábbi videóban! Nem akármi!


Szabó Zsófi - Deja Vu
videó forrása: YouTube - lostikipictures

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.