2021. 05. 04. - 08:25

Együtt lóg Jennifer Lopez és Ben Affleck

Együtt lóg Jennifer Lopez és Ben Affleck

Közösen tölti idejét mostanság a szép énekesnő és a sármos színész. Jennifer Lopez és Ben Affleck korábban egy párt alkotott, s a jelek szerint most is élvezi egymás társaságát.

Együtt „lóg” az utóbbi időben Jennifer Lopez és Ben Affleck Los Angelesben. Úgy tűnik, annak ellenére, hogy 2004-ben szakítottak, most is remekül kijönnek egymással. Ben_Affleck_01jpg
 
A most 48 éves Ben és az 51 esztendős Jennifer olyannyira együtt volt, hogy 2002-ben az eljegyzést is megtartotta. Majd 2003-ban halasztották az esküvőt, végül egy évre rá a külön utakat választották.  
 
Barátok maradtak azonban, s a közelmúltban JLo otthonában töltöttek közösen időt.
Egy forrás a New York Post Page Six-nek azt mondta, Affleck-et a biztonságai emberei a közelben vették fel, s miután Jennifernél volt, haza is vitték.
 
Bennfentesek szerint Jen és Ben kapcsolata valóban csak baráti, sosem tudták barátként is elengedni egymást.
 
Jelenleg mindketten szinglik: JLo nemrég szakított vőlegényével, a visszavonult baseball-játékos Alex Rodriguezzel, míg Affleck kapcsolata szintén nemrég ért véget Ana de Armas színésznővel.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.