2018. 11. 05. - 09:00

Elhagyhatta a rehabot Demi Lovato?

Elhagyhatta a rehabot Demi Lovato?

Az énekesnőt egy barátjával látták vacsorázni Beverly Hillsben a napokban. Úgy tűnik, Demi Lovato elhagyta a rehabilitációs intézetet, pedig nemrég még arról szóltak a hírek, hogy év végéig ott marad.

A jelek szerint Demi Lovato-t kiengedték a rehabilitációs intézetből. Szemtanúk ugyanis látták a sztárt a kaliforniai Beverly Hillsben vacsorázni egy barátjával.demilov2_kis_vagott
 
A Cool for the Summer sikeres előadója pár hónappal korábban túladagolás miatt került a rehabra, mivel hosszú idő után megszegte fogadalmát és ismét alkoholt, illetve kábítószert fogyasztott. A történtek őt magát és ismerőseit is sokkolták.
 
A rehabilitációs intézetben egy bennfentes szerint Demi nagyon sokat változott, a kezelés jó hatással volt rá. Bizakodva tekint a jövőbe, szeretne ismét józan maradni – kész új fejezetet nyitni az életében.
 
Szüksége van azonban arra, hogy kissé lassítson a mindennapokban diktált tempón, mielőtt újra beleveti magát a munkába.
 
Távozása a rehabról egyébként azért is meglepő, mert a közelmúltbeli hírek szerint az év végéig ott tervezett maradni. Úgy tűnik, előbb felépült, mint gondolta.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.