2020. 02. 06. - 08:50

Elhunyt Kirk Douglas – 103 éves volt

Elhunyt Kirk Douglas – 103 éves volt

Február 5-én meghalt a színészlegenda, Kirk Douglas. A hollywoodi sztáregészségügyi komplikációk miatt lett rosszul.

Túl a százon, 103 éves korában elhunyt Kirk Douglas. A legendás színész február 5-én, egészségügyi problémák miatt távozott az élők sorából. Decemberben ünnepelte a születésnapját.Michael Douglas és Kirk Douglas
 
Fia, Michael Douglas közleményben tudatta: „testvéreim és jómagam rendkívüli szomorúsággal adjuk mindenki tudtára, hogy Kirk Douglas 103 éves korában itt hagyott bennünket.”
 
Michael Douglas hozzátette: a világ számára Kirk egy legenda volt, az aranykor színésze, aki jól élte meg ezeket az esztendőket, s egy humanitárius, akinek elkötelezettsége az igazság iránt, s a dolgok, amelyekben hitt, mindenki számára mércét jelentett.
 
„Számomra, Joel és Peter számára azonban egyszerűen a papa volt, Catherine-nek (Zeta-Jones – a szerk.) nagyszerű apósa, unokáinak szerető nagyapja, feleségének, Anne-nek pedig csodálatos férje” – írta Michael Douglas.
 
A sztár felidézte, hogy apja utolsó születésnapján elmondta neki, mennyire szereti és büszke arra, hogy a fia lehet.
 
Kirk Douglas komoly drámákból, háborús- és western filmekből is ismert volt sokak számára. Karrierje 1946-ban kezdődött. Hosszú élete során több mint 90 filmet készített.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.