2021. 09. 16. - 08:15

Eljegyezték Britney Spearst

Eljegyezték Britney Spearst

Öt éve tart a sikeres, többszörös díjnyertes énekesnő kapcsolata Sam Ashgarival, aki a napokban megkérte a kétgyermekes Britney Spears kezét.

A jelek szerint újra házasodik a közeljövőben Britney Spears. A népszerű énekesnő 5 éve alkot egy párt a személyi edző Sam Ashgarival, aki szeptember 12-én feleségül kérte. Britney Spears megmutatta gyűrűjét
 
A 39 éves Britney egy videóval tudatta az örömhírt, melyet közösségi oldalán közölt, s melyen megmutatja gyönyörű gyémántgyűrűjét.
 
A csinos, kétgyermekes énekesnő annyit fűzött a poszthoz: „Nem hiszem el!”, számos szívecskével és gyűrűemojival kísérve.
 
A 27 esztendős Sam Ashgari szintén megosztott egy másik fotót a gyűrűről, valamint Britney-ről és magáról egy szenvedélyes csók közben.
 
Az énekesnő menedzsere, Brandon Cohen szintén megerősítette az eljegyzés hírét.
 
Britney Spears korábban volt már házas, 2004 és 2007 között. Exférjével, Kevin Federline-al két fiuk született, Sean Preston (15) és Jayden James (14).
 
Előtte, 2004-ben rövid ideig Jason Alexander felesége volt, de a Las Vegas-ban kötött frigyet hamar felbontották.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.