2019. 03. 11. - 08:30

Eljegyezték Jennifer Lopezt

Eljegyezték Jennifer Lopezt

Negyedszer is feleség lesz a csinos énekesnő és színésznő – Alex Rodriguez a hírek szerint megkérte Jennifer Lopez kezét közelmúltbeli üdülésük alkalmával.

Úgy tűnik, mégis lesz esküvő – annak ellenére, hogy Jennifer Lopezről és kedveséről mindenki azt nyilatkozta az elmúlt időszakban: egyelőre nincs szó egybekelési tervekről. A visszavonult baseball sztár a Bahamákon kérte meg JLo kezét, legutóbbi vakációjuk alkalmával.jenniferlopez_alexrodriguez
 
Alex Rodriguez március 9-én az Instagramon is bejelentette: Jennifer igen mondott. A 43 éves A-Rod képet készített a párjáról vadonatúj, gyémánt eljegyzési gyűrűjével.
 
Az énekesnő szintén megosztott egy fényképet, miközben menedzsere, Benny Medina megerősítette az eljegyzés hírét – csakúgy, mint Alex egyik rokona, Ron Berkowitz a People magazinnak.
 
JLo és Alex több mint 2 éve jár együtt – 2017 elején randevúztak először s még akkor tavasszal hivatalosan is bejelentették kapcsolatukat. Évfordulójukról megemlékeztek a közösségi oldalukon.
 
Jennifernek és Alexnek is van már gyermeke, JLo egy ikerpár édesanyja – Emme és Max korábbi férjétől, Marc Anthony énekestől született. A New York Yankees egykori játékosa két lány apukája, Ella és Natasha édesanyja Cynthia Scurtis.
 
Ha a frigy létrejön, Jennifer Lopez immár negyedszer járul majd az oltár elé.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.