2021. 08. 27. - 08:15

Eljegyzést fontolgat Rihanna és párja?

Eljegyzést fontolgat Rihanna és párja?

Úgy hírlik, olyan erős a kapcsolatuk A$AP Rocky rapperrel, hogy Rihanna és kedvese már az eljegyzésen gondolkodik.

Lehetséges, hogy hamarosan gyűrű kerül Rihanna ujjára? A friss hírek szerint a népszerű énekesnő és szintén zenész párja, A$AP Rocky igen komolyan gondolja kapcsolatát, olyannyira, hogy az eljegyzést fontolgatják. Asap Rocky és Rihanna
 
A két sztár 2019 decemberében kezdett el randevúzni egymással, noha korábban is ismerősök voltak. Közel 2 esztendeje alkotnak egy párt.
 
Egy bennfentes azt mondta, a 33 éves énekesnő és a nála egy évvel fiatalabb rapper eljegyzése már nincs messze, készülnek az elköteleződésre.
 
Ismerőseik szerint sem Rihanna, sem A$AP Rocky nem tapasztalt korábban olyan kötődést párkapcsolatában, mint most, egymás iránt.
 
A US Weekly-nek elmondták: a két sztár őszinte a barátaival, s ők maguk állítják ezt. Nincs szükségük papírra ahhoz, hogy boldogok legyenek, de Rihanna romantikus alkat, ráadásul családja és barátai nagyon szeretnék őt házasként látni.
 
Úgy hírlik egyébként, hogy A$AP Rockynak évek óta tetszett Rihanna, s ha csak volt rá lehetősége, flörtölt vele.
 
A közelmúltban egyébként be is vallotta, hogy az énekesnő számára a nagy Ő.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.