2021. 02. 25. - 08:30

Ellie Goulding először mutatta meg a pocakját

Ellie Goulding először mutatta meg a pocakját

Első alkalommal közölt fotót teljes alakjáról a népszerű énekesnő, mióta kiderült, hogy várandós. Ellie Goulding 7 hónapja van áldott állapotban.

Megmutatta a nyilvánosságnak a pocakját Ellie Goulding. A csinos énekesnő korábban nem fedte fel várandósságát, mostanra azonban már 7 hónapos terhes. ellie_goulding_01
 
A 34 esztendős Ellie egy ebéden, a londoni Regent Street Boss üzletben jelent meg már látványos pocakkal. Fekete nadrágot és csizmát viselt, zebra nyomatokkal teli felsővel.
 
Ellie Goulding 2021. február 23-ig nem árulta el, hogy férjével, Caspar Joplinggal gyermeket várnak.
 
Várandóssága nagyrészét Angliában, a járvány miatti lezárások idején töltötte, s nem is igen érintkezett senkivel – de annak örült, hogy teljes nyugalomban figyelheti teste változását.
 
A Vogue magazinnak készültek róla vadonatúj felvételek, melynek nyilatkozva Ellie Goulding azt mondta: sokkal inkább érzi emberi mivoltát, mióta terhes. „Olyan vonalaim vannak, amilyenek sosem voltak… élvezem ezt, a férjem ugyanúgy”.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.