2019. 12. 03. - 08:35

Ellie Goulding ivott, hogy „érdekesebbnek” tűnjön

Ellie Goulding ivott, hogy „érdekesebbnek” tűnjön

Meghökkentő vallomást tett a népszerű énekesnő. Ellie Goulding korábban gyakran folyamodott az alkoholfogyasztáshoz, hogy „érdekesebbé” tegye magát.

Ellie Goulding korábban nem ritkán alkoholt ivott, hogy ezzel „érdekesebbé” tegye magát. Az énekesnő a közelmúltban beszélt a dologról őszintén. Elmondta: nem érezte magát elég jónak enélkül.elliegoulding_1
 
A 32 esztendős híresség karrierje kezdeti időszakában komolyan küzdött a hírnevével. Úgy gondolta, alkoholra van szüksége, hogy egy „kicsit viccesebb” és „őrültebb” legyen.
 
„Hamis személyiséget kellett előadnom, hogy megküzdjek a szürreális szituációval, amelyben benne voltam” – mondta Ellie.
 
„Számomra az alkohol jelentette a segítséget… úgy éreztem, anélkül nem vagyok elég jó, okos, vicces, hogy bizonyos emberek társaságában legyek” – vallotta az énekesnő.
 
Ellie Goulding a BBC Radio 1 Live Lounge műsora előtt is alkohollal „melegített”, mert ideges volt attól, hogy élőben megjelenjen a rádióban.
 
„Alkoholista azért nem voltam. Máskor hónapokig nem ittam” – tette hozzá Ellie, aki úgy érezte ebben az időszakban, már nem is tudja, ki ő valójában.
 
„Sajnálom azt az időszakot, de így tudtam túlélni” – mondta az énekesnő, aki ma már jóban van önmagával és boldog családanya.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.