2021. 08. 18. - 07:10

Ellie Goulding pánikrohamokkal küzdött

Ellie Goulding pánikrohamokkal küzdött

Kétségbeejtő pánikrohamok gyötörték a csinos énekesnőt fiatalabb korában. Ellie Goulding a hírnév okozta nyomás miatt lett rosszul.

Legyengítő pánikrohamoktól szenvedett Ellie Goulding 20-as évei elején. Az énekesnő ma már nem igazán érti akkori, borús napjait. Ellie Goulding
 
A 34 esztendős sztár azonban komolyan küzdött hírneve első időszakában azzal, hogy valóban értékesnek érezze magát. Gyakran félt, hogy kudarcot fog vallani, mert „nem elég produktív”.
 
Mint Ellie fogalmazott, mindez ma már nevetségesnek tűnik, de annak idején egyszerűen nem talált kiutat ezekből a szörnyen rossz napokból.
 
„A hangom, a zeném, az írásom mindig egy titokzatos, kiszámíthatatlan, szenvedélyes barát lesz számomra - egy életen át. Ám még ha olyat írok is, amit szeretek, nem mindig támaszkodhatok rá ahhoz, hogy jól érezzem magam. A legjobb dalokat gyakran akkor írom, mikor nyomorultul vagyok” – vallotta be az énekesnő.
 
Ellie Goulding 24 éves korában, Lights című debütáló albuma megjelenését követően lett híres, s elmondása szerint úgy érezte magát, „mint akit egy űrsiklóhoz rögzítettek”.
 
Kezdetben nem érezte, hogy úgy tudna viselkedni, mint egy popsztár.
 
A „teljes eufória és a teljes terror kombinációjaként” írta le 20-as éveit és úgynevezett imposztor szindrómától szenvedett – ez egy gyakori mentális egészségi állapot, melyben az ember nem hiszi, hogy megérdemli a saját sikerét.
 
A ma már boldog, családos Ellie-nek végül terápiára volt szüksége, hogy kezelni tudja a dolgot.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.