2020. 05. 18. - 08:30

Ellie Goulding szörnyen féltékeny volt?

Ellie Goulding szörnyen féltékeny volt?

Saját kaotikus személyiségét és féltékenységét okolja a sikeres énekesnő korábbi kapcsolatai tönkremenéséért.

Túlságosan féltékeny volt Ellie Goulding. A csinos énekesnő ma már látja saját hibáit, s úgy véli, „kaotikus” személyisége és féltékenysége nagymértékben szerepet játszott abban, hogy a húszas éveiben több románca kudarcot vallott.ellie_goulding_1
 
A 33 esztendős brit híresség járt a Wad Horse-sztár Jeremy Irvine-al és a McFly rockerével, Dougie Poynterrel is, de még Harry herceggel is összefüggésbe hozták, mielőtt kikötött jelenlegi párja, a művészeti kereskedő Caspar Jopling mellett 2019-ben.
 
Az angol Glamour magazinnak adott interjújában Ellie beismerte: úgy érzi, túlságosan dühös, zaklatott volt akkoriban ahhoz, hogy megtalálja a tartós szerelmet, féltékenysége pedig tönkretette kapcsolatait.
 
„Azt sem tudtam, ki vagyok. Az egyetemről egyenesen a turnékra indultam, nem sok esélyem volt egy rutint kialakítani az életemben, megérteni szokásaimat, személyiségemet…” – vallotta Ellie Goulding.
 
Hozzátette: sokszor belemegy az ember rossz kapcsolatokba is, csak mert úgy nagyobb biztonságban érzi magát, mint egyedül.
 
Ellie ma már úgy gondolja, sokat fejlődött és érett az idők során, s többek között annak köszönhető boldog házassága, hogy különbségeiket is meg tudják beszélni a férjével.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.