2019. 01. 31. - 20:08

Eltemették Andy Vajnát

Eltemették Andy Vajnát

Végső búcsút vettek a neves filmproducertől és a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztosért.

Utolsó útjára kísérték szerettei Andy Vajnát, aki a közelmúltban vesztette életét. A kormány saját halottjának tekinti a producert, így ők gondoskodtak a temetésről is. Andy-t a Fiumei Úti Sírkert parcellájában helyezték nyugalomra, de a sajtót kizárták a család kérésére. Nemcsak Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke jelent meg a híresség temetésén, hanem jó barátja, Arnold Schwarzenegger is búcsút vett tőle. A színész kizárólag ezért utazott a fővárosba.
 
arnoldschwarzenegger
Arnold Schwarzenegger is megemlékezett barátjáról, Andy Vajnáról

Arnold beszédében úgy fogalmazott, hogy nagyon sokra becsülte Andy Vajnát, aki szerinte egy igazi akcióhős volt. A sztár kitért régi történeteket is felelevenített a filmproducer életéből és arra is kitért, hogy tenni akart a hazájáért és azért fogadta el a miniszterelnök felkérést, miszerint legyen ő a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos. Schwarzenegger azt is megosztotta a megemlékezőkkel, hogy minden héten egyszer Timivel és Andyval vacsoráztak és mindig szeretettel fogadták őt és barátaikat.
 

A temetésen egyébként megjelent több magyar híresség is, hogy tiszteletét tegye az egykori producer emléke előtt.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.