2021. 03. 19. - 08:30

Elvált Rachael Leigh Cook

Elvált Rachael Leigh Cook

A Csaj nem jár egyedül sztárja hivatalosan is pontot tett házassága végére, csaknem 2 évvel azután, hogy szakítottak a férjével.

Véglegesítette válását Rachael Leigh Cook és Daniel Gillies. A 40 esztendős színésznő, akit a Csaj nem jár egyedül bájos főhősnőjeként annak idején sokan a szívükbe zártak, csaknem 2 évvel azután vált el, hogy szakítottak a férjével. Rachael Leigh Cook
 
A válást a sztár és 45 éves férje hivatalosan 8 hónappal ezelőtt kezdeményezte.
 
Rachael 15 évnyi házasságot hagyott maga mögött ezzel a lépéssel. Daniel Gillies-el két gyermekük született, a most 7 esztendős Charlotte és az 5 éves Theodore.
 
A páros 2019 júniusában döntött a külön utak mellett, s a TMZ értesülései szerint március 17-én kapták meg a dokumentumokat, melyek mindkettejüket hivatalosan elváltnak nyilvánították.
 
Úgy hírlik, Rachael megtartja kaliforniai, Redondo Beach-i házát, míg másik otthonukat a Hollywood szélén álló Studio City-ben Daniellel áruba bocsátják és az összegen osztoznak.
 
A gyermekek felügyeletéről közösen gondoskodnak majd – tudta meg a TMZ.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.