2020. 10. 30. - 08:30

Emily Ratajkowski gyermeket vár

Emily Ratajkowski gyermeket vár

Várandós a népszerű modell. Emily Ratajkowski első gyermekét hordja a szíve alatt, akinek édesapja a sztár férje, Sebastian Bear-McClard.

Várandós a szépséges Emily Ratajkowski. A 29 esztendős modellnek és kedvesének, Sebastian Bear-McClard-nak ez a baba lesz az első közös gyermeke, akit Emily tervei szerint „megengedő stílusban” nevelne. emilyratajkowski_1
 
A szemrevaló sztár a Vogue magazinban jelentette be terhességét, s azt is elárulta, hogy barátai már akkoriban megkérdezték, tudja-e, milyen szülő szeretne lenni.
 
„Vajon ki lesz ez a személy? S milyen emberek leszünk mi a szüleiként? Hogyan változtatja majd meg az életünket? Ezek mind csodás és egyben félelmetes gondolatok, melyek tehetetlenné és alázatossá tesznek bennünket” – írta Emily Ratajkowski.
 
Bár a modell annak a híve, hogy ha gyermeke esetleg nem érzi jól magát a bőrében, támogatja őt, hogy az legyen, aki szeretne, azért legbelül mindig kislányra vágyott.
 
Azt is elmondta: már most sokat tanul a babájától, aki „tele van csodákkal” és nagyon kíváncsian várja, mit tartogat számára az anyaság.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.