2019. 12. 05. - 10:30

Emma Stone-t eljegyezték

Emma Stone-t eljegyezték

Két évvel azután, hogy elkezdtek együttjárni, megkérte Emma Stone kezét a párja, Dave McCary. A színésznő meg is mutatta eljegyzési gyűrűjét az Instagramon.

Eljegyezték Emma Stone-t. A szép színésznő több mint 2 éve alkot egy párt a Saturday Night Live vezetőjével, Dave McCary-vel, aki a jelek szerint most feltette neki a nagy kérdést.emma_stone_dave_mccary
 
A 31 esztendős sztár és kedvese készítettek fotót magukról, melyen Emma viseli a gyűrűt és posztolták is az Instagramra. Nem fűzött hozzá semmit, kivéve a két szívecske ábrát.
 
A párost először 2017 októberében látták együtt, s úgy tudni, akkor ismerkedtek meg, amikor 2016 decemberében Emma Stone szerepelt a Saturday Night Live-ban.
 
A színésznő a közelmúltban beszélt arról, hogy szeretne házasodni és gyermekekre vágyik, de elismerte: korábban nem mindig gondolta így. „Megváltoztam, ahogy idősebb lettem” – vallotta.
 
Emma – aki korábban Andrew Garfield színésszel élt se veled, se nélküled kapcsolatban - arról is szót ejtett, hogy mára úgy gondolja, jól tudna egyensúlyt tartani karrierje és magánélete között.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.