2021. 01. 06. - 08:30

Emma Stone várandós

Emma Stone várandós

Első gyermekét várja a csinos színésznő férjével, Dave McCary-vel. Emma Stone maga még nem erősítette meg a hírt, ismerősei előbb beszámoltak róla.

Első babájával várandós Emma Stone. A szép sztárnak és férjének, a Saturday Night Live írójának, Dave McCary-nek ez lesz az első gyermeke.emma_stone_1
 
A 32 éves színésznőt a napokban a MailOnline on Monday fotózta le domborodó pocakkal, amikor december 30-án egy barátjával sétált Los Angelesben.
 
Egy forrás ezt követően azt nyilatkozta az E! News-nak: Emma terhes és nagyon élvezi a házasságot.
 
A Kaliforniai Álom sztárjának szóvivője még nem kommentálta a hírt.
 
Emma és Dave 2019 decemberében jelentette be eljegyzését, 2 évvel azután, hogy randevúzni kezdett egymással. 2020 elején pedig egybekeltek – de ezt csak szeptemberben közölték.
 
Egy bennfentes azt is elmondta, hogy a páros kapcsolata kiváló, s ez annak is köszönhető, hogy kölcsönösen támogatják és tisztelik egymást. Dave McCary sosem féltékenykedik Emma sikereire és maximálisan mellette áll. Emma Stone-t pedig lenyűgőzi a férje tehetsége.
 
A sztárpár egyébként első alkalommal a Saturday Night Live show-ban találkozott 2016-ban, amikor Emma volt a házigazda.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.