2017. 12. 07. - 12:30

Ennyi haszna volt Selena Gomeznek és Taylor Swiftnek Jonasékból

Ennyi haszna volt Selena Gomeznek és Taylor Swiftnek Jonasékból

Selena Gomez a Jonas testvéreknek köszönheti barátnőjét, Taylor Swiftet. A két énekesnő ugyanis vicces módon ismerkedett meg egymással: mindketten a népszerű fiúkkal randevúztak.

Talán kevesen tudják, de Selena Gomez és Taylor Swift baráti kapcsolata immár 12 éve tart. Megismerkedésüket éppenséggel a Jonas testvéreknek köszönhetik, ugyanabban az időben jártak ugyanis a fiúkkal – Selena Nick Jonasszal, Taylor pedig Joe Jonasszal.

Taylor Swift és Selena Gomez 12 éve jó barátnők

Taylor Swift és Selena Gomez 12 éve jó barátnők

Selena Gomez a brit Kiss Fm rádióban mesélte el a történteket, kiemelve, hogy meglehetősen „hisztérikus” élmény volt, hogy egyszerre randevúztak a két testvérrel. Selenának nagyon szimpatikus volt az akkor göndör fürtöket és cowboy csizmát viselő Taylor. Hamar kiderült, hogy a szimpátia kölcsönös – barátságuk a legjobb dolog, amit ki lehetett hozni ebből ezekből a kapcsolatokból – mondta el az énekesnő.

Ma már más a helyzet, hiszen Selena Gomez köztudottan ismét volt szerelmével, Justin Bieberrel jár, míg Taylor Swift Joe Alwyn oldalán találta meg a boldogságot. Joe Jonas jelenleg Sophie Turner színésznő jegyese, míg Nick Jonas a Victoria’s Secret modell Georgia Fowlerrel jár.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Párja az USA-ba költözik Taylor Swift miatt

Nagy erőkkel védi magánéletét Taylor Swift

Selena Gomez: Justin visszatért

Selena lett az Év Női Személyisége

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.