Bulvár

Ennyi haszna volt Selena Gomeznek és Taylor Swiftnek Jonasékból

Ennyi haszna volt Selena Gomeznek és Taylor Swiftnek Jonasékból

Selena Gomez a Jonas testvéreknek köszönheti barátnőjét, Taylor Swiftet. A két énekesnő ugyanis vicces módon ismerkedett meg egymással: mindketten a népszerű fiúkkal randevúztak.

Talán kevesen tudják, de Selena Gomez és Taylor Swift baráti kapcsolata immár 12 éve tart. Megismerkedésüket éppenséggel a Jonas testvéreknek köszönhetik, ugyanabban az időben jártak ugyanis a fiúkkal – Selena Nick Jonasszal, Taylor pedig Joe Jonasszal.

Taylor Swift és Selena Gomez 12 éve jó barátnők

Taylor Swift és Selena Gomez 12 éve jó barátnők

Selena Gomez a brit Kiss Fm rádióban mesélte el a történteket, kiemelve, hogy meglehetősen „hisztérikus” élmény volt, hogy egyszerre randevúztak a két testvérrel. Selenának nagyon szimpatikus volt az akkor göndör fürtöket és cowboy csizmát viselő Taylor. Hamar kiderült, hogy a szimpátia kölcsönös – barátságuk a legjobb dolog, amit ki lehetett hozni ebből ezekből a kapcsolatokból – mondta el az énekesnő.

Ma már más a helyzet, hiszen Selena Gomez köztudottan ismét volt szerelmével, Justin Bieberrel jár, míg Taylor Swift Joe Alwyn oldalán találta meg a boldogságot. Joe Jonas jelenleg Sophie Turner színésznő jegyese, míg Nick Jonas a Victoria’s Secret modell Georgia Fowlerrel jár.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Párja az USA-ba költözik Taylor Swift miatt

Nagy erőkkel védi magánéletét Taylor Swift

Selena Gomez: Justin visszatért

Selena lett az Év Női Személyisége

B.A.

 

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Képzeld, a legfrissebb információk szerint a Gossip Girl népszerű sztárját azzal vádolják, hogy több napon keresztül nem engedett el egy nőt, akit ráadásul mege...
Jönnek a valódi terminátorok?  - 1.rész

Jönnek a valódi terminátorok? - 1.rész

A mesterséges intelligencia fejlődésével olyan robotok állhatnak „szolgálatba” 2068-ig, amelyek a veszélyes helyzetekben tökéletesen helyettesíthetik az embert ...
Ekkor a legjobb az együttlét

Ekkor a legjobb az együttlét

Friss kutatások kiderítették, hogy melyik életkorban élvezik a legjobban az aktusokat a szerelmesek.   
A háziállat többet segíthet, mint az orvos

A háziállat többet segíthet, mint az orv...

Az köztudott, hogy a kis kedvencek pozitív hatással bírnak az emberi lélekre, de egy nemrégiben végzett kutatás szerint akár a terapeutát is helyettesítheti.   
Értik a babák a vidám zenét

Értik a babák a vidám zenét

Sokan nem is gondolnánk, de a csecsemők ugyanúgy értik az érzelmeket, mint a felnőttek. A vidám zenére, pedig rendkívül jól reagálnak.   
Robottá alakuló légdeszka segíthet a házban?

Robottá alakuló légdeszka segíthet a ház...

Sokaknak lehet már ismerős az ún. hoverboard vagy légdeszka – 2016-ban reneszánszát élte. Most a mesterséges intelligencia segítségével megszületett a hoverboar...
Mesterséges intelligencia: repülő autó mutatkozott be Genfben

Mesterséges intelligencia: repülő autó m...

Az önálló járművek jelenthetik az autógyártás következő nagy innovációját – A Genfi Motor Show-n olyan kocsi mutatkozott be, amelyek repülni is képes.
Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Nem elég Kevin Federline számára az a pénz, amelyet az énekesnő fizet neki havi szinten. Ez összesen húszezer dollár, azaz körülbelül ötmillió forint.   
Így készíts kávés testradírt!

Így készíts kávés testradírt!

Van, akit már a kávé illata kellemes hangulatba hoz. Ha ez velünk is így van, érdemes kipróbálnunk a kávéval készült testradírt, mégpedig saját kezűleg!
A robot fejlődésének lépcsői

A robot fejlődésének lépcsői

A mesterséges intelligencián belül a robotika kétségtelenül a legizgalmasabb, ám a legellentmondásosabb terület is. Abban mindenki egyetért, hogy a robotok alka...
< >