2021. 10. 15. - 07:50

Ennyien szeretnének robottal szexelni

Ennyien szeretnének robottal szexelni

Az emberek 42 százaléka lenne hajlandó szexelni egy robottal – derült ki egy új jelentésből, mely szerint 10-ből 4-en igent mondanának a lehetőségre.

Meghökkentő új jelentést látott napvilágot. Eszerint az emberek 42 százaléka belemenne a testi szerelembe egy kiborggal – tudatta a felmérést végző Tidio mesterséges intelligencia vállalat. szexrobot_1
 
Tízből négy ember szívesen kipróbálná, de nagyobb valószínűséggel mondanak igent a férfiak - 48 százalékuk jelentette ki, hogy boldogan bújna ágyba egy robottal. A nőknek 33 százaléka szexelne egy kiborggal.
 
A Tidio több mint 1200 emberrel készített felmérést, s 39 százalékuk azt mondta, képesnek érzi magát arra, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódjon egy mesterséges intelligenciával.
 
Dr. David Levy, a Szerelem és Szex Robotokkal Nemzetközi Kongresszus alapítója korábban megjósolta, hogy a hús-vér személyek és a robotok közötti szerelem elképzelhető lesz, amennyiben a technológia elég fejletté válik ahhoz, hogy a robotok úgy beszéljenek és hallgassanak meg másokat, akár az emberek.
 
„Már most is vannak, akik szeretik a szexbabáikat. Ezért úgy gondolom, sok ember képes lesz megszeretni a szexrobotját, ám ehhez egyelőre nincs még meg a technológia” – fogalmazott Levy.
 
Hozzátette, meg van győződve arról, hogy 2050-re lesz olyan szoftver, amely olyan beszélgetéseket tud lefolytatni, mintha csak egy másik emberrel társalognánk.
 
L.A.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.