2012. 03. 08. - 06:57

Erdélyben az X-Faktor sztárok! Sírt Muri Enikő!

Erdélyben az X-Faktor sztárok! Sírt Muri Enikő!

X-Faktor sztárok Erdélyben! Muri Enikő sírva fakadt!
Videó forrása: RTL

Erdélyben az X-Faktor sztárok! Sírt Muri Enikő!

Az X-Faktor győztes Kocsis Tibor foglalta össze legjobban, mi történt velük. Valami fantasztikus fogadtatás, feledhetetlen, óriási sikítások és őrjöngés megállás nélkül mind a 6 koncert alatt! Az történt pár szóval leírva. Kolozsvár, Sepsiszentgyörgy, Csíkszereda, Marosvásárhely, Gyergyószentmiklós és Székelyudvarhely - több mint 10 ezren tomboltak Erdélyben az X-faktor sztárjainak turnéján. Hatalmas sikernek lehettünk tanúi! Szinte elképzelhetetlenül jól sikerült az egész!

 X-Faktor sztárok! Sírt Muri Enikő!


Az RTL Fókusz néhány napra elkísérte az énekeseket életük első külföldi koncertsorozatára, s feledhetetlen élményben volt része mindenkinek. Muri Enikő - az X-Faktor női győztese - és Kovács Vera sem bírta ki könnyek és sírás nélkül ezt az óriási „szeretetcsomagot"!

Nincs ember, akit nem hatna meg ez a szeretet és boldog fogadtatás. „Ez az a pillanat, amiért annak idején jelentkezünk az X-Faktorba, s az, hogy ezt most ezt a valóságban is megélhettünk, az mindenki életében egy nagyon fontos pont!" - vallotta meg Kocsis Tibor az X-Faktor győztese.

De itt nem álltak meg, hanem ellátogattak még Baricz Gergőékhez. A borzonti fiút édesanyja könnyes szemmel várta otthon, nagyon meghatódott mindenki egy ilyen kedves fogadtatáson, ezek után az egész csapatot körbevezette a birodalmában. Sok új dolgot megtudhattunk. Titkokra derült fény. Még az is szóba került, hogyan tomboltak az otthoni koncertjén Gergőért, és hogyan buliztak hajnalig az énekesek, ami nemsokára, március 8-án este látható lesz az RTL Fókuszban.

 

-gg-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo