2010. 03. 05. - 11:00

Eric Dane kislánya megszületett Los Angeles-ben!

Eric Dane kislánya megszületett Los Angeles-ben!
Eric Dane és Rebecca Gayheart picurkája megszületett szerda délután, a kislány jól van, a papa és a mama is szinte magán kívül van a boldogságtól.
Eric DaneA Grace Klinika sztárja már alig várta gyermeke érkezését, „Dr. Mark Sloan" Ellen DeGeneris Show felvételén elmondta, hogy a szülésnél mindenképpen ott akar lenni a felesége mellett. Nem hagyná ki ezt a csodálatos eseményt semmi áron sem!

Nagyon készül már rá lélekben. Nem kellett sokat várni, hiszen március 3-án, szerda délután világra jött első gyermeke, egy gyönyörű, egészséges kisleány! A férj végig a felesége mellett volt a vajúdás órái és a szülés alatt is. Együtt élték át a születés csodáját! Eric Dane és Rebecca Gayheart picurkája jól van, a mama is szinte magán kívül van a boldogságtól. A nagyEric Dane eseményre a Los Angeles-i Cedars-Sinai Medical Centerben került sor. Bővebben még nem nyilatkoztak a szülésről, de túl nagy gondok nem fordulhattak elő, annak már híre ment volna. A kislány nevét még nem hozták egyelőre a nyilvánosság tudomására.

Természetesen a jóbarátok és a rokonság azonnal megkapta a csodás hírt, viszont konkrétumokat még ők sem árultak el. Egyetlen biztos dolog van, mindketten nagyon-nagyon boldogok, s már most imádják kislányukat, amit minden gyermekes szülő mélyen átérez. Gratulálunk!
-ccc-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.