2018. 05. 17. - 08:00

Ezért működik jól Blake Lively házassága

Ezért működik jól Blake Lively házassága
Kétségkívül a színésznő és kedvese, Ryan Reynolds Hollywood egyik legszebb álompárja. Mi a titkuk? Most megosztották a nyilvánossággal is.
Gondoltad volna, hogy Blake Lively és szerelme hat évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent? A szerelmesek kapcsolata azóta is tökéletes, gyerekeiket pedig egyszerűen imádják. Bár párszor már felröppent a pletyka, miszerint válságban a házasságuk, de ezek csupán hazugságok, hiszen eszük ágában sincs elválni.
 
Blake Lively és Ryan Reynolds
A mai napig imádják egymást
 
A közelmúltban pedig azt is elmondták, hogy miért ilyen kiegyensúlyozott a kapcsolatuk. Ryan nemrégiben a People magazinnak elárulta, hogy amikor Blake dolgozik, akkor ő szabadságon van. Ugyanez fordítva is igaz, tehát teljes mértékben alkalmazkodnak egymáshoz.
 
 A színész úgy véli, hogy így van idejük egymásra és a családra is. Mint mondta, mindketten részesei szeretnének lenni a gyerekeik életének. Ő és Blake is nagy családban nőtt fel, amely nagyon fontos számukra. 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.